TEMPAH BAJU DESIGN SENDIRI ONLINE

Customink.com – Design Baju Secara Online

Jangan risau jika anda tidak tahu menggunakan perisian seperti Adobe Illustrator, Photoshop dan sebagainya. Kami perkenalkan Customink.com, kini anda boleh cuba design baju secara online. Ikuti paparan di bawah untuk rujukan anda.

customink.companduan-buat-design-2panduan-buat-design-3panduan-buat-design-4panduan-buat-design-5panduan-buat-design-6panduan-buat-design-7

Apabila anda berada di ruangan Save Your Design sila pastikan anda memberikan emel yang sah dan aktif. Ini penting sekiranya kami hendak membalas terus ke emel anda.

Selesai menyimpan design anda, sekarang anda perlu hantar design baju tersebut ke emel kami.

  1. Isi emel: printkaler@gmail.com
  2. Isikan nama anda.
  3. Dalam ruangan message, sertakan butiran seperti nama, no telefon, kriteria baju yang dikehendaki, saiz serta kuantiti.

APA APA BOLEH CALL SAYA

Pegawai Jualan: Cik Ima
Hubungi: 011-21065970 whatsapp/sms/call 
Email : printkaler@gmail.com

Kami percaya anda pasti dapat tempahan t-shirt berdasarkan bajet anda di sini. Pihak kami sentiasa memastikan kualiti t-shirt yang tinggi dan sentiasa memastikan tempahan dapat disiapkan pada waktu yang di tetapkan. Setiap tempahan dapat disiapkan seawal 3 hari dan paling lewat pun dalam masa 3 minggu.

Terima kasih kerana anda telah membuat satu langkah bijak membuat tempahan t-shirt dengan kami. Pelbagai manfaat yang akan terima sekiranya membuat tempahan secara online dengan syarikat kami:-

  • Dapat menjimatkan kos minyak kereta dan tidak perlu bersesak-sesak untuk membuat tempahan
  • Harga yang murah dan sangat berpatutan
  • Sekiranya anda ingin menjadi ejen, sila beritahu kami. Anda akan dapat menikmati harga istimewa dari kami. Khas untuk anda.
  • Penghantaran PERCUMA sekiranya kuantiti melebihi 100pcs dalam kawasan Shah Alam.
  • Kalau anda nak tengok sampel, boleh datang ke showroom kami di Seksyen 15, Shah Alam.

 

 

Facebook Print Kaler Cetak Tshirt Murah Cetak Tshirt Shah Alam Print Baju Murah Print Tshirt Murah

×
Back
WhatsApp Kami
Promosi
Scroll to Top